Værksteder

Du kan deltage aktivt i en række aktiviteter på det, vi kalder værksteder:

PILEFLET

Anne Klinker Hansen har pilemarkerne omkring Mariendal Gården. Her dyrker hun forskellige pilesorter og skaber små som store pileværker. På festivalen har Anne et værksted, hvor alle kan prøve at pileflette. Hun giver også guidede ture i pilemarkerne og fortæller om de forskellige sorter. Kom og vær med til at skabe et fælles pileværk.

Anne har til festivalen flettet en fantastisk portal af pil, som du kan se ved indgangen til gårdspladsen. Hun har også flere skulpturer med, skabt i pil.

TUFT EN GULEROD

Hos Julia i nr. 41 kan du prøve at tufte. Tufting er at lave en slags billede med rya-tæppe-metoden og på festivalen kan børn og voksne prøve det hos Danmarks første Tufting Studio. Vi vil lave et fælles-værk – en kæmpe gulerod.

LÆR AT LAVE EN SUPER LÆKKER GRØNSAGSPIZZA

Besøg Simons lokale Grønne Pizza værksted (BMI madklub fra Malling) og lær af lave en pizza med grønt og i åben ovn. UHMMMMM…..

HENNINGS BI-VÆRKSTED

Besøg Hennings bistader og hør ham fortælle om biernes forunderlige verden. Biernes elsker alle de mange forskellige blomster omkring gården. Det kommer der skøn honning ud af. Henning vil være klar med smagsprøver på ny-slynget sensommer-honning.

KROPSTERAPI

I Hovedhuset bor de to kropsterapeuter Kirsten Rejmers (kirstenrejmers.dk) og Mona Maria Remme (https://kropsterapi-aarhus.dk/). Denne eftermiddag har du mulighed for at få en fornemmelse af, hvad kropsterapi kan gøre for dig. Du skriver dig på listen på fordøren.

Kirsten behandler kl. 12-14, hver halve time med bars behandling for børn og voksne. Mona behandler kl. 14-16, 20 mins behandlinger med intuitiv kropsbehandlinger, ud fra en kort snak ved start.

Krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen og ubearbejdede indtryk og følelser vil ofte sætte sig i kroppen, for senere at komme til udtryk som smerter, ubehag og sygdom. At komme i balance igen, kan være en lang og hård rejse, men også en vidunderlig og magisk rejse, der bringer en tættere på den smukke kerne af livsenergi, vi alle har. ​ Kropsterapien kan for nogle være den helt rigtige støtte og guidning i forhold til at begive sig ud på denne rejse og få skabt balance i krop og psyke.