For Børn

Der skal selvfølgelig også være noget for børn på sådan en festival!

Vi inviterer derfor børnene til at være med i nogle af de ting, som vi laver her på Mariendal Gården.

PILEFLET

Pileflet er for alle! Anne fra Ajstrup Pileflet kan lære jer at lave små ting i pileflet og I kan sammen være med til at flette på en større fælles skulptur med forskellige slags pilegrene. Du finder Anne ved pilemarken ved siden af Væksthuset.

TUFT EN GULEROD

Hos Julia i nr. 41 kan du prøve at tufte. Tufting er at lave en slags billede med rya-tæppe-metoden og på festivalen kan børn og voksne prøve det hos Danmarks første Tufting Studio. Vi vil lave et fælles-værk – en kæmpe gulerod.

KEND DIT TRÆ

Tag med Mætte Møller Holt i haven rundt om Mariendal og lær, hvordan man kan kende træerne fra hinanden og hør om deres fantastiske væsener. (Foregår kl. 12-13 fra Ajstrup Bio- og Energilaugs telt).

HENNINGS BI-VÆRKSTED

Besøg Hennings bistader og hør ham fortælle om biernes forunderlige verden. Biernes elsker alle de mange forskellige blomster omkring gården. Det kommer der skøn honning ud af. Henning vil være klar med smagsprøver på ny-slynget sensommer-honning.

AIKIDO

ved Peter Hoa, stifter af Aikido Yuishinkai Aarhus, sammen med beboere i hovedhuset. 
Aikido er en japansk kampkunst der trækker rødder helt tilbage til det feudale Japan. Aikido er som stilart først blev udviklet fra 1920’erne og frem. Aikido er en ikke konfliktsøgende kampkunst, hvor bevægelser og angreb søges absorberet og ledes i neutraliserende retninger, frem for konfrontation og magtanvendelse. Ifølge Aikido udtrykker en negativ intention eller et angreb ikke harmoni. Aikido søger at genoprette den tabte balance. Der er opvisning af øvede aikidoudøvere, ligesom der er mulighed for selv at prøve enkelte øvelser og teknikker. 

Alle kan være med. Det foregår i Parken kl. 13-14.

LÆR AT LAVE EN SUPER LÆKKER GRØNSAGSPIZZA

Besøg Simons lokale Grønne Pizza værksted (BMI Madklub fra Malling) og lær af lave en pizza med grønt og i åben ovn. UHMMMMM…..